Zoetermeer

Teakhouten tafel voor uw woonkamer of tuin in de buurt van Zoetermeer?

Een sterke teakhouten tafel kopen die perfect in uw woning of tuin in de buurt van Zoetermeer past? Een tafel is een belangrijk element in een woning. Het wordt dagelijks gebruikt en is prominent aanwezig. Daarom is het van belang een tafel te kopen die volledig aansluit bij uw wensen en uw interieur. Het Teakmagazijn heeft een showroom in de buurt van Zoetermeer met verschillende soorten en maten teakhouten tafels. Indien wenselijk ook met bijpassende stoelen. Bij ons kunt u kiezen uit:

U bent van harte welkom in onze winkel. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Ook bieden we onze collectie online aan. Maak uw keuze uit de soort tafel die u wilt kopen en bekijk de vele soorten die wij op voorraaf hebben. U kunt deze gemakkelijk en snel online bestellen. Niet de juiste afmetingen? Ook maatwerk is bij ons mogelijk!

Teakhouten tafel voor sfeer in huis

Een teakhouten tafel brengt sfeer in huis. Door de natuurlijke materialen, verschillende vormen, kleuren en afwerkingen is er voor iedere wens een geschikte tafel te vinden. Daarnaast zijn deze tafels sterk. Ze kunnen tegen een stootje en zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Aan deze puur nature tafel kan alles gedaan worden: van heerlijk dineren tot knutselen met de kinderen. Hardnekkige vlekken verdwijnen met een schuurpapiertje als sneeuw voor de zon. Benieuwd naar de collectie? Kom bij ons langs in de buurt van Zoetermeer.

Teakhouten tafel voor buiten

Een teakhouten tafel is ook geschikt voor buiten gebruik. Onze tafels zijn inmiddels in diverse tuinen in Zoetermeer en omgeving te vinden. Ze zijn sterk, robuust en gemakkelijk te onderhouden. Door deze combinatie met de fraaie uitstraling is een teakhouten tafel beslist een aanrader. Wilt u graag een lange rechte tafel? Liever een ronde? Voor 4, 6 of 8 personen? Ook de soort tafelpoten zijn op basis van uw wens te bepalen. Inspiratie opdoen? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel in de buurt van Zoetermeer.

Neem contact op

Het Teakmagazijn logo
Het Teakmagazijn

Copyright © 2024 Het Teakmagazijn - Alle rechten voorbehouden | Bezorging | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Afrekenen | Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl