Privacyverklaring Tekst

Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

HET TEAKMAGAZIJN kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van HET TEAKMAGAZIJN, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan HET TEAKMAGAZIJN verstrekt. HET TEAKMAGAZIJN kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM HET TEAKMAGAZIJN GEGEVENS NODIG HEEFT

HET TEAKMAGAZIJN verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan HET TEAKMAGAZIJN uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het leveren van meubels en dergelijke.

HOE LANG HET TEAKMAGAZIJN GEGEVENS BEWAART

HET TEAKMAGAZIJN bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand gekomen is.

DELEN MET ANDEREN

HET TEAKMAGAZIJN verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van HET TEAKMAGAZIJN worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. HET TEAKMAGAZIJN gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

HET TEAKMAGAZIJN maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van HET TEAKMAGAZIJN bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy-beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy-beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan HET TEAKMAGAZIJN te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. HET TEAKMAGAZIJN heeft hier geen invloed op.

HET TEAKMAGAZIJN heeft Google geen toestemming gegeven om via HET TEAKMAGAZIJN verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@teakmagazijn.nl HET TEAKMAGAZIJN zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door HET TEAKMAGAZIJN verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met HET TEAKMAGAZIJN op via info@teakmagazijn.nl

www.teakmagazijn.nl en www.hetteakmagazijn.nl zijn een websites van HET TEAKMAGAZIJN.

HET TEAKMAGAZIJN is als volgt te bereiken:

Postadres: Grietpoldersingel 2, 2807LR, Gouda

Vestigingsadres: Kanaaldijk 32-A, 2741PA, Waddinxveen

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 24411252

Telefoon: 0182-393732

E-mailadres: info@teakmagazijn.nl

Het Teakmagazijn logo
Het Teakmagazijn

Copyright © 2023 Het Teakmagazijn - Alle rechten voorbehouden | Bezorging | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Afrekenen | Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl