Over teakmagazijn tekst

 

NIEUWS:

We zijn ons vanaf zomer 2021 meer gaan richten op online verkoop en het winkelen op afspraak  
 

3 maal per week is de showroom geopend en kunt u zonder afspraak binnenwandelen:
Dinsdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur.
Donderdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur.
Zaterdag  van  11:00  tot   13:00 uur.

 

Bel of mail gerust voor een afspraak op andere tijden

 

Het Teakmagazijn, onze kwaliteit is uw garantie!

Waar wij voor staan is hoge kwaliteit, lage lasten voor ons, en dus lage prijzen voor u.

We vierden in maart 2022 onze vijftiende verjaardag. Het blijkt dus dat wij bestaansrecht hebben en een betrouwbare partij zijn. Toch zijn we niet te groot gegroeid en dus flexibel en klantgericht gebleven.

Sinds 2015 zijn wij verhuisd naar de Kanaaldijk 32a in Waddinxveen en verkopen wij allerlei soorten teak-meubelen, India-meubelen, tuinmeubelen, bankstellen en accessoires aan particulieren vanuit onze gezellige showroom of webshop.

Bij ons krijgt u altijd scherpe prijzen!

Op onze goed bereikbare locatie hebben we lage huisvestingkosten, zodat we onze producten scherp kunnen prijzen. Vaak tot 30% goedkoper dan elders. Het is er gezellig en je kunt er gemakkelijk parkeren. Bovendien is alles mogelijk: direct meenemen, laten bezorgen en mocht het meubelstuk die je wilt hebben er niet bij zitten, kunnen we deze naar je wens ontwerpen en laten maken in Indonesië zonder meerprijs. 

Het Teakmagazijn en duurzaamheid

Houten meubelen hebben een warme uitstraling en zijn heel makkelijk in het gebruik. Een kras of een vlek schuur je er gemakkelijk weer uit.  De bomen die voor de meubels gebruikt worden komen alleen van plantages die onder toezicht staan van de regeringen in Azië of het hout is hergebruikt. “Voor elke gekapte boom worden er drie stekken geplant.”

 

Het Teakmagazijn logo
Het Teakmagazijn

Copyright © 2024 Het Teakmagazijn - Alle rechten voorbehouden | Bezorging | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Afrekenen | Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl