Over teakmagazijn tekst

Het Teakmagazijn, onze kwaliteit is uw garantie!

Waar wij voor staan is hoge kwaliteit, lage lasten voor ons, en dus lage prijzen voor u.

We vierden in maart 2019 onze twaalfde verjaardag. Het blijkt dus dat wij bestaansrecht hebben en een betrouwbare partij zijn. Toch zijn we niet te groot gegroeid en dus flexibel en klantgericht gebleven.

Sinds 2015 zijn we verhuisd naar de Kanaaldijk 32a  in Waddinxveen en verkopen allerlei soorten teak-meubelen, India-meubelen, tuinmeubelen, bankstellen en accessoires aan particulieren vanuit onze gezellige showroom of webshop.

Bij ons krijgt u altijd scherpe prijzen!

Op onze goed bereikbare locatie hebben we lage huisvestingkosten, zodat we onze producten scherp kunnen prijzen. Vaak tot 30% goedkoper dan elders. Het is er gezellig en je kunt er gemakkelijk parkeren. Bovendien is alles mogelijk: direct meenemen, laten bezorgen en mocht het meubelstuk die je wilt hebben er niet bij zitten, kunnen we deze naar je wens ontwerpen en laten maken in Indonesië zonder meerprijs. 

Het Teakmagazijn en duurzaamheid

Houten meubelen hebben een warme uitstraling en zijn heel makkelijk in het gebruik. Een kras of een vlek schuur je er gemakkelijk weer uit.  De bomen die voor de meubels gebruikt worden komen alleen van plantages die onder toezicht staan van de regeringen in Azië of het hout is hergebruikt. “Voor elke gekapte boom worden er drie stekken geplant.”

We zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Overige tijden zijn mogelijk op afspraak. De koffie staat altijd klaar.

 

Het Teakmagazijn logo
Het Teakmagazijn

Copyright © 2020 Het Teakmagazijn - Alle rechten voorbehouden | Bezorging | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Afrekenen | Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl