Leveringsvoorwaarden Tekst

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden

1. Betaling bij aankoop goederen geschiedt altijd direct tijdens het bezorgen of afhalen. Contant of PIN.

2. Onze bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand en de totale order waarde. We houden de kosten altijd zo laag als mogelijk voor u

3. Het Teakmagazijn is niet aansprakelijk indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte goederen.

4. Het Teakmagazijn is alleen aansprakelijk voor de artikelen tijdens transport indien zij in eigen beheer leveren bij de kopers. Eigen transport door kopers is voor eigen risico, daarom kan er geen beroep op schade worden gedaan indien er tijdens deze handelingen schade ontstaat.

5. Indien koper een order of bestellijst ondertekend of een aanbetaling voldoet, verplicht koper zich hiermee dat hij de bestelde producten afneemt. Koper dient binnen 30 dagen op te komen halen of te laten bezorgen zodra deze bij Het Teakmagazijn binnen zijn, ( tenzij anders schriftelijk zijn overeengekomen). Koper wordt hierover schriftelijk , telefonisch of via E-mail geïnformeerd. Indien artikelen besteld moeten worden is de levertijd vanuit Indonesië 3 tot 4 maanden. Aanvullingen via de groothandel geschieden vaak sneller Cliënt heeft pas recht op annuleren na overschrijding van de levertijd van 6 maanden. Het Teakmagazijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen van leveringen door overmacht zoal: aardbevingen, oorlog, brand. In overleg wordt er naar een oplossing gezocht voor beide partijen.

6. Het Teakmagazijn is gerechtigd om deelleveringen te doen bijvoorbeeld: eettafel en op een later tijdstip een kast.

7. Het Teakmagazijn verlangt een voorschot van de koper alvorens men overgaat tot bestellen van de producten. De hoogte van het voorschot wordt bij aankoop door beide partijen bepaald en door een aanbetaling te voldoen bevestigd.

8. Prijzen: Prijswijzigingen voorbehouden. Zet en drukfouten voorbehouden. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

9. Garantie wordt verstrekt op alle producten gekocht bij Het Teakmagazijn gedurende 1 jaar. Bij aanspraak op garantie moet ter alle tijde de factuur worden overlegd. Voor kleurverschillen in het hout kan Het Teakmagazijn niet aansprakelijk worden gesteld, kleur nuances  zijn altijd aanwezig in Teakhout. De bestelde goederen dienen te alle tijde te worden afgenomen. Het Teakmagazijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor scheuren, of werken van het hout. U dient er voor te zorgen dat uw huis de juiste luchtvochtigheid heeft, zodat het werken/uitdrogen van het hout tot een minimum wordt beperkt. Indien u het gevoel heeft dat uw huis een lage vochtigheid heeft is het aan te bevelen een hygrometer aan te schaffen. Met dit apparaat kunt u de luchtvochtigheid aflezen. Deze moet tussen de 70-90% liggen. Is deze te laag dan kunt u deze verhogen door bijvoorbeeld bakjes water aan de radiatoren te hangen of een luchtbevochtiger aan te schaffen.?

10. Reclames melden binnen 24 uur na levering. Mocht zich onverhoopt toch een klacht voordoen aan onze producten , wendt u zich dan met het aangekochte artikel bij Het Teakmagazijn Als de klachten binnen de garantietermijn voordoen en gegrond zijn dan zullen de onderdelen c.q. producten geheel kosteloos worden vervangen. De garantie is alleen van kracht als u de aankoopnota kunt overleggen!?

11. Onze garantie bepalingen gelden niet voor slijtage bij normaal gebruik aan o.a. doppen van stoelen, hete pannen van meer dan 80 graden Celsius.?

Het Teakmagazijn logo
Het Teakmagazijn

Copyright © 2024 Het Teakmagazijn - Alle rechten voorbehouden | Bezorging | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Afrekenen | Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl